Lauren ja Rolle

03.02.2011. astutettiin Cayring Carroll Cathay “Lauren” ja CIE, LTUW-08 Windalas Rolling Stones “Rolle”. Se on meid√§n Laurenin ensimm√§inen ja todenn√§k√∂isesti my√∂s ainoa pentue, josta toivomme uutta nuorta ja innokaatta j√§sent√§ my√∂s kennelissemme. Valitsimme Rolle erityisesti siksi, ett√§ lumoavan ulkon√§√∂n lis√§√§ksi h√§nell√§ on my√∂s todella mukava nallekarhun-luonne ja koulutustulokset: Toko Alo2 / obedience second class prize 1, joka on meille eritt√§in t√§rke√§√§. Molemmilla vanhemmilla on terveystutkimuksen tulokset A0 ja silm√§t terveet. Tutustuimme Rollen kanssa viime vuoden syksyll√§ ja pidimme h√§nest√§ todella hyvin. Meid√§n toiveita on saada pentuja, jossa olisivat s√§ilyneet molempien vanhempien erinomainen suorituskyky ja hyv√§ luonne. Rollella on kaunis turkki ja h√§n on hyv√§kokoinen, mit√§ ominaisuuksia toivomme periytyvi√§ my√∂s sen j√§lkel√§isiin. Olemme n√§hneet kuvia Rollen aiemmista j√§lkel√§isist√§ ja olemme tykk√§nyt niist√§.
Onko Rollen ja Laurenin rakkaus ollut onnellinen, saamme toivottavasti tietää jo ensi viikolla, kun suunnitellaan ultraäänitutkimus.
Kiitos Anna-Maija ja Joukko kennelista Windalas avusta ja tuesta!

Lauren ja Rolle

Posted in Uncategorized.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

Comments are closed.