Kun vuosi vaihtuu..

Vuosi 2012 on tullut ja mennyt pikaisesti. On aika katsoa taaksepäin ollulle.
Vaikka v2012 oli monessakin suhteessa kennelillemme onnellinen, alkoi se surulla ja kyyneleillä: 18. tammikuuta lähti Rhetimme laiva Harmaasta Satamasta, matkustamaan maailmaan, missä Valot eivät koskaan sammu. Me jäädään aina kaipaamaan hänen pehmeätä askelta, häntänsä heilumista, läsnäoloa, jos jääkaapin ovi avautuu… Hän jää aina sydämeemme. Rhetin poislähdön jälkeen meni aikaa, ennen kun maailma lähti taas oikeanpäin pyörimään. Näyttelyitä jäi välein, ystävien kanssa ei tavattu, suunnitelmiin tuli muutoksia… Ollaan kiitollisia ystäville, ketkä antoivat meille aikaa ja tukea, olematta suuttunut siitä, että meitä ei ollut olemassa. Heidän tuella ja innostuksella saatiin asiat viimeksi taas toimimaan.
Kes√§kuussa Laurenimme poika Ice and Fire Great Mogul ‚ÄĚElmo‚ÄĚ osallistui Oulun n√§yttelyss√§, arviosanaksi ‚ÄĚerinomainen‚ÄĚ ja toinen paras luokkansa junioruros. Samassa n√§yttelyss√§ siskonsa Daria-I-Nur ‚ÄĚDweia‚ÄĚ arvosanalla erinomainen oli luokkansa toinen juniornarttu ja sen lis√§ksi ‚ÄĚsertifikaatin arvioinen‚ÄĚ! Toinen sisko Nur-Ul-Ain ‚ÄĚLola‚ÄĚ saavutti ‚ÄĚerinomaisen‚ÄĚ sek√§ Joensuussa ett√§ Jyv√§skyl√§ss√§. Kiitoksemme meid√§n mahtaville pennunomistajille, j√§rjestyi elokuussa kennelimme ensimm√§inen kennelp√§iv√§, johon valitettavasti Ice and Fire Koh-I-Noor ‚ÄĚMeeri‚ÄĚ ei p√§√§ssyt osallistumaan, paikan p√§√§ll√§ olivat kuitenkin kaikki muut Jalokivipentueen jalokivet sek√§ kunniavieraana Laurenin kasvattaja rouva Ingrid Hein, kenelt√§ eritt√§in rohkaiseva arviointi kaikista pennuista sek√§ ylist√§v√§ tunnustus heid√§n omistajille erinomaisesta ty√∂st√§ koirinne kanssa. Se oli ihmetelt√§v√§ p√§iv√§ ja eritt√§in t√§rke√§ meille, toivotaan siit√§ kehittyv√§√§n jokavuotisen tavan. L√§mpim√§t kiitokset, Eliisa ja Meeri, Minna ja Elmo, Lola ja Sari, Kirsi ja Luka- ja tervetuloa taas k√§ym√§√§n vuoden p√§√§st√§!
Oman perheemme koirille oli my√∂skin monella tavalla kiinnostava vuosi. Born To Win White Kleopatra alias Phoenix sai kes√§ll√§ R√§pinassa tapahtuneelta n√§yttelylt√§ Viron sertifikaatin, jolla tuli Viron Valioksi nyt my√∂s aikuisten luokassa. Oman ensimm√§isen sertifikaatin sai my√∂s Galderden Ophelia ‚ÄĚPipi‚ÄĚ.
Marras-joulukuun vaihteessa astutettiin Cayring Carrol Cathay ‚ÄĚLauren‚ÄĚ kahdesti kauniilla perusterveell√§ ja mukavaluonteisella kultaisella nallella FI CH, DK CH, EE JCH, LT JCH, LV JCH, BALT JCH, FI JW-11, LT JW-12 Kerrien Game For A Laugh ‚ÄĚSvantella‚ÄĚ, ja tiineys on nyt varmistettu ultra√§√§nell√§, pentuetta odotetaan tammikuun loppup√§ivill√§. Toivottavasti yksi tytt√∂ j√§√§ kotiimme tai sijoitukseen jatkamaan jalostusty√∂t√§.
Tulevaisuutemme toivottavasti k√§tkee monenlaisia kiinnostavia tapahtumia. Tammikuuhun on suunniteltu viralliset terveystutkimukset koko Jalokivipentueelle. Galderden Ophelia ‚ÄĚPipi‚ÄĚ menee tutkimuksiin todenn√§k√∂isesti kev√§ttalvella ja jos tulokset on puhtaat, suunnitellaan h√§nelle pentuetta viel√§ v2013. Elmolta odotellaan nyt l√§hemp√§n√§ aikana koulutustuloksia tokosta. Dweialle ja Lunalle suunnitellaan mets√§styskoulutusta. Phoenix, Lauren, Dweia, Pipi, Emma ja Yoshi jatkaa n√§yttelyiss√§ ja meid√§n veteraani Tom toivottavasti kokeilee my√∂s jotakin pienemp√§√§ n√§yttely√§.
Kennel Ice and Fire tavoittaa kaikille pennuille sekä heidän omistajille, kaikille omille kahden- ja neljänjalkaisille ystäville onnellista ja onnistunutta uutta vuotta!

Posted in Uncategorized.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

Comments are closed.