He ovat täällä!

Helmikuun toisena päivänä 2013 keisarileikkauksesta syntyivät Laurenin ja Svanten pikkuvauvat. Kahdeksan ihmetonttuja, kaksi niistä tytöt ja kuusi pojat, syövät hyvällä vauhdilla ja vaativat äänekkäästi huomiota. Äiti on ymmärettävästi vielä hieman heikkovointinen, mutta toivotaan hänetkin toipuvaan pian. Tähän saakka meidän ihmeellinen ja korvamaton Phoenix auttaa pitää huolta pikkuisista.

Keisarileikkauksen syynä oli niin sanotusti laiska kohtu, joka johtui penttujen isosta määrästä, isosta koosta ja runsaasta vedenmäärästä. Näin olleen ei spontaanista synnytystä käynnistynyt valitettavasti. Koko leikkauksen ajan ja sen jälkeen sekä äiti että pennut olivat kohtuullisen hyvässä voinnissa, kaikki pennut alkoivat omatoimisesti hengittämään ja söivät jo ensimmäisen elämäntunnin aikana hyvin. Laitetaan lisätietoa ja myös kuvia heistä meidän “Penttujen” sivulle aika pian.

Lauren ja pennut

Posted in Uncategorized.

Add a comment

Previous Post:  

Comments are closed.